Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ- ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ!!! ΦΕΚ 888 Πετράλωνα: Έξωση ηλικιωμένων από σπίτι με αστυνομική επέμβαση


Το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε απάνθρωπη έξωση ηλικιωμένων από το σπίτι τους στα Πετράλωνα. Αστυνομικοί σπάσανε την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι.
Το ζευγάρι των ηλικιωμένων είχε χρέη σε τράπεζα και το σπίτι κατασχέθηκε. Η έξωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της αστυνομίας και με την παρουσία δύο δικαστικών κλητήρων.
Κόσμος που συγκεντρώθηκε από τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.
ΣΚΕΨΕΙΣ:
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ (IDIOT) ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ- ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΔΕΝ ΝΟΕΙ ΝΑ  ΔΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΖΛ.  ΑΡΙΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ.



ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ... ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ.


ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ_ΒΟΡΕΙΑΣ_ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ_ΚΟΜΜΑ_ΧΡΩΜΑ

Email: e.sy.boreiaskynourias@gmail.com

ΤΗΛ: 6946707162

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Νεότερη Παλαιότερη